“MAPPER heeft uitdagingen en geeft mij de vrijheid om deze op te lossen met mijn kennis en creativiteit.”

Dmitry Mudretsov,
Process Development Engineer

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit bij Mapper?
Voor mij is een gemiddelde dag een mix van MEMS productie in de cleanroom, het ontwerpen en analyseren van experimenten, evenals het bijwonen van meetings en reviews voor het bespreken van de resultaten en de werkverdeling van het team. De balans tussen creatief werken (het ontwerpen van experimenten, analyse) en zorgvuldig produceren (MEMS productie) bevalt mij goed, evenals zelf de controle hebben in elke fase van het project, van idee tot het uitvoeren van het experiment tot het resultaat en de conclusies.

Welke vergaderingen woon je bij?
Ik heb een paar wekelijkse vergaderingen, en ook af en toe een discussie of een review. De wekelijkse vergaderingen helpen om de voortgang in de gaten te houden van grote projecten, en om de werkverdeling van ons team te coördineren. Het is een geschikte plek om je resultaten te rapporteren en om waardevolle terugkoppeling te krijgen. Discussies en reviews worden gehouden wanneer er grote beslissingen genomen moeten worden of wanneer er gebrainstormd moet worden. Teamwerk is een belangrijk gegeven voor mij, het helpt me om mijn prestaties te verbeteren in al mijn werkzaamheden.

Welke projecten doe je?
Ik hou mij bezig met proces ontwikkeling en de integratie van MEMS productie blokken. Dit kan fout analyse zijn, prestatie verbeteringen of de overdracht van een proces naar nieuwe productie machines. Het belangrijkste project waar ik aan werk is de overdracht van een van onze meest complexe componenten voor de elektronen bundel optiek naar een nieuwe fabriek. Het hele productieproces aangepast voor nieuwe machines! Uitdagend.

Met welke collega’s werk je samen?
Ik werk samen met natuurkundige, mechanische ingenieurs, chemici etc. voor wat extra ondersteuning. Meestal vormen we gemengde teams afhankelijk van de eisen dat een project heeft. Dus mensen met een verschillende achtergrond werken samen om de coördinatie, probleem analyse en oplossing te verbeteren.

Waarom vind je het leuk om bij ML te werken?
MAPPER Lithography heeft uitdagingen en geeft mij de vrijheid om deze op te lossen met mijn kennis en creativiteit.